ЯЛОВИЧІ ХВОСТИ ПО-ФРАНЦУЗСКИ

ЯЛОВИЧІ ХВОСТИ ПО-ФРАНЦУЗСКИ

Інгредієнти

  • яловичі хвости – 700 г
  • яловичина – 400 г
  • вино біле сухе – 500 мл
  • жменю листочків чебрецю
  • стебло цибулі-порею – 1 шт.
  • черешки селери – 2 шт.
  • лист лавровий – 2 шт.
  • сіль – за смаком
  • часник – 4 зубчики
  • ріпчаста цибулина – 1 шт.
  • дрібну картоплю – 500 г
  • помідор середнього розміру – 350 г
  • масло рослинне – 2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Лук і часник очистити і подрібнити. Порей нарізати півкільцями, селера – скибочками, помідори – часточками. Крок 2

ЯЛОВИЧІ ХВОСТИ ПО-ФРАНЦУЗСКИ

Хвости і яловичину нарізати невеликими шматочками і обсмажити в каструлі з розігрітим маслом, 15 хв. Перекласти. Крок 3

Обсмажити в тій же каструлі цибулю і часник, 5 хв. Додати підготовлені овочі, хвости і м'ясо. Влити вино і тушкувати на маленькому вогні 2 ч. За 25 хв. до готовності покласти нарізану на дольки картопля, лавровий лист, чебрець, сіль і перець.

0/5 (0 Reviews)