Інгредієнти
- яловичі хвости – 700 г
- яловичина – 400 г
- вино біле сухе – 500 мл
- жменю листочків чебрецю
- стебло цибулі-порею – 1 шт.
- черешки селери – 2 шт.
- лист лавровий – 2 шт.
- сіль – за смаком
- часник – 4 зубчики
- ріпчаста цибулина – 1 шт.
- дрібну картоплю – 500 г
- помідор середнього розміру – 350 г
- масло рослинне – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук і часник очистити і подрібнити. Порей нарізати півкільцями, селера – скибочками, помідори – часточками. Крок 2
Хвости і яловичину нарізати невеликими шматочками і обсмажити в каструлі з розігрітим маслом, 15 хв. Перекласти. Крок 3
Обсмажити в тій же каструлі цибулю і часник, 5 хв. Додати підготовлені овочі, хвости і м'ясо. Влити вино і тушкувати на маленькому вогні 2 ч. За 25 хв. до готовності покласти нарізану на дольки картопля, лавровий лист, чебрець, сіль і перець.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!