БАРАНИНА по-індійськи

БАРАНИНА по-індійськи

Інгредієнти < ul>

  • часник – 4 зубчики
  • паличка кориці – 1 шт.
  • мелений кайенский перець – 0,5 ч. л.
  • лист лавровий – 4 шт.
  • мелений коріандр – 1 ч. л.
  • бараняча лопатка – 800 г
  • очищені томати у власному соку – 400 г
  • цибуля великий – 2 шт.
  • нарізана петрушка – 2 ст. л.
  • насіння зіри – 1 ч. Л.
  • масло рослинне – 1 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • корінь імбиру – 4 см
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> гвоздика – 6 бутонів

  • натуральний йогурт – 150 мл
  • картопля – 5 шт.
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

    БАРАНИНА по-індійськи

    Цибулю і часник очистити, подрібнити. М'ясо промити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Картоплю очистити, розрізати кожну картоплину на 4-6 частин. Імбир очистити і натерти на дрібній тертці. Крок 2

    БАРАНИНА по-індійськи

    Розігріти у великій каструлі з товстим дном рослинне масло. Всипати зіру. Коли насіння почнуть потріскувати, покласти гвоздику, корицю і лаврове листя. Готувати 30 сек. Додати цибулю і обсмажувати все разом 8 хв., Помішуючи, поки цибуля не стане золотистим. Покласти баранину, трохи збільшити вогонь. Готувати 15 хв., Час від часу перевертаючи шматки. Крок 3

    БАРАНИНА по-індійськи

    Додати картоплю. Приправити імбиром, часником, коріандром і кайенский перцем, додати 1 ч. Л. солі. Перемішати і готувати 3 хв. Крок 4

    БАРАНИНА по-індійськи

    томати розрізати навпіл і покласти в каструлю разом з соком. Крок 5

    БАРАНИНА по-індійськи

    влити стільки гарячої води, щоб м'ясо і овочі були повністю покриті (приблизно 250 мл). Нещільно накрити кришкою. Гасити на повільному вогні 1 ч, поки баранина не стане м'якою. Крок 6

    БАРАНИНА по-індійськи

    зняти каструлю з вогню. Додати йогурт, посипати свіжою петрушкою. Відразу ж подати до столу.

    0/5 (0 Reviews)