Інгредієнти < ul>
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> гвоздика – 6 бутонів
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Цибулю і часник очистити, подрібнити. М'ясо промити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Картоплю очистити, розрізати кожну картоплину на 4-6 частин. Імбир очистити і натерти на дрібній тертці. Крок 2
Розігріти у великій каструлі з товстим дном рослинне масло. Всипати зіру. Коли насіння почнуть потріскувати, покласти гвоздику, корицю і лаврове листя. Готувати 30 сек. Додати цибулю і обсмажувати все разом 8 хв., Помішуючи, поки цибуля не стане золотистим. Покласти баранину, трохи збільшити вогонь. Готувати 15 хв., Час від часу перевертаючи шматки. Крок 3
Додати картоплю. Приправити імбиром, часником, коріандром і кайенский перцем, додати 1 ч. Л. солі. Перемішати і готувати 3 хв. Крок 4
томати розрізати навпіл і покласти в каструлю разом з соком. Крок 5
влити стільки гарячої води, щоб м'ясо і овочі були повністю покриті (приблизно 250 мл). Нещільно накрити кришкою. Гасити на повільному вогні 1 ч, поки баранина не стане м'якою. Крок 6
зняти каструлю з вогню. Додати йогурт, посипати свіжою петрушкою. Відразу ж подати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!