Інгредієнти < ul>
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо вимити, нарізати великими шматками, покласти в миску і залити червоним вином. Додати раскрошенную лавровий лист, кілька листочків розмарину і залишити на ніч. Крок 2
На наступний день цибулю, часник і картоплю очистити. Цибулю нарізати товстими півкільцями, картопля – великими шматками, часник розчавити. Перець вимити і крупно нарізати, видаливши серцевину. М'ясо вийняти з маринаду і, не обсушівая, обсмажити в 1 ст. л. розігрітого рослинного масла, часто перевертаючи, 8 хв. Маринад зберегти. Крок 3
перекласти м'ясо в каструлю. У сковороду, де смажилося м'ясо, додати масло, що залишилося і обсмажити цибулю, часник і перець, 5 хв. Викласти в каструлю з м'ясом. Крок 4
влити половину маринаду, додати томатну пасту, перемішати і готувати на сильному вогні 5 хв. Влити маринад, покласти листочки розмарину і оливки. Зменшити вогонь, нещільно накрити кришкою і тушкувати 1,5 ч. Крок 5
Додати картоплю і готувати ще 20 хв. Переставити в прохолодне місце і залишити до наступного дня. На наступний день розігріти, додавши апельсинову цедру і листочки петрушки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!