Інгредієнти
- молода морква – 400 г
- масло рослинне – 3 ст. л.
- сіль – за смаком
- цибуля – 1 шт.
- борошно – 1 ст. л.
- паста томатна – 1 ст. л.
- вино біле сухе – 300 мл
- молода картопля – 12 шт.
- товчений часник – 1 зубчик
- гілочка свіжого чебрецю – 1 шт.
- яловичина (товстий край) – 1,2 кг
- горошок зелений – 300 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">міні-патісони – 8 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/navaren-iz-govjadiny-d18f637.jpg" alt = "навар з яловичини" />
М'ясо вимити, нарізати шматками розміром 4-5 см і обсмажити в каструлі в розігрітій олії до рум'яної скоринки, 6-7 хв. Крок 2
Лук і часник очистити і подрібнити, додати до м'яса, готувати 4 хв. Додати борошно і томатну пасту, добре перемішати і готувати ще 4 хв. Крок 3
Влити вино, прокип'ятити, 5 хв. Потім влити воду так, щоб м'ясо було повністю покрито нею. Приправити сіллю і перцем, покласти гілочку чебрецю і готувати під кришкою 1 год 15 хв., Час від часу перемішуючи. Крок 4
Картопля і моркву очистити. Картопля крупно нарізати, моркву розрізати вздовж на 2-4 частини. Патисони вимити і розрізати кожен навпіл. Крок 5
Відварити картопля в киплячій підсоленій воді, 15 хв. В окремій каструлі відварити моркву і патисони, 10 хв. За 5 хв. до закінчення варіння додати зелений горошок. Відкинути всі овочі на друшляк. Крок 6
Покласти підготовлені овочі в каструлю до м'яса, перемішати і готувати ще 15 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!