Навар з яловичини

навар з яловичини

Інгредієнти

  • молода морква – 400 г
  • масло рослинне – 3 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • цибуля – 1 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">міні-патісони – 8 шт.

  • борошно – 1 ст. л.
  • паста томатна – 1 ст. л.
  • вино біле сухе – 300 мл
  • молода картопля – 12 шт.
  • товчений часник – 1 зубчик
  • гілочка свіжого чебрецю – 1 шт.
  • яловичина (товстий край) – 1,2 кг
  • горошок зелений – 300 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/navaren-iz-govjadiny-d18f637.jpg" alt = "навар з яловичини" />

М'ясо вимити, нарізати шматками розміром 4-5 см і обсмажити в каструлі в розігрітій олії до рум'яної скоринки, 6-7 хв. Крок 2

навар з яловичини

Лук і часник очистити і подрібнити, додати до м'яса, готувати 4 хв. Додати борошно і томатну пасту, добре перемішати і готувати ще 4 хв. Крок 3

Влити вино, прокип'ятити, 5 хв. Потім влити воду так, щоб м'ясо було повністю покрито нею. Приправити сіллю і перцем, покласти гілочку чебрецю і готувати під кришкою 1 год 15 хв., Час від часу перемішуючи. Крок 4

навар з яловичини

Картопля і моркву очистити. Картопля крупно нарізати, моркву розрізати вздовж на 2-4 частини. Патисони вимити і розрізати кожен навпіл. Крок 5

навар з яловичини

Відварити картопля в киплячій підсоленій воді, 15 хв. В окремій каструлі відварити моркву і патисони, 10 хв. За 5 хв. до закінчення варіння додати зелений горошок. Відкинути всі овочі на друшляк. Крок 6

навар з яловичини

Покласти підготовлені овочі в каструлю до м'яса, перемішати і готувати ще 15 хв.

0/5 (0 Reviews)