КАРТОПЛЯНІ КОТЛЕТКИ з шинкою

Маленькі картопляні котлетки хороші і & nbsp; в & nbsp; якості ситної закуски, і як основне блюдо. Вони точно сподобаються дітям і стануть гідною альтернативою картоплі фрі.

КАРТОПЛЯНІ КОТЛЕТКИ З & nbsp; шинкою

Інгредієнти

  • 900 г картоплі
  • 150 г шинки або варено-копченого окосту
  • 1 ст. л. гірчиці із зернятками
  • 3 пера зеленої цибулі
  • 1 яйце
  • мука
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Для соусу:

  • 60 г руколи
  • 2 ст. л. кедрових горішків
  • 5 пір'я зеленої цибулі
  • сік 1 лимона
  • 100 мл оливкової олії
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КАРТОПЛЯНІ КОТЛЕТКИ З & nbsp; шинкою

Очистіть картопля і & nbsp; відваріть в & nbsp; підсоленій воді до & nbsp; готовності. Злийте воду, трохи підсушіть картоплю. Крок 2

КАРТОПЛЯНІ КОТЛЕТКИ З & nbsp; шинкою

Розімніть картоплю в & nbsp; пюре, додайте гірчицю і & nbsp; злегка збите яйце, приправити сіллю і & nbsp; перцем, перемішайте. Тонко наріжте зелену цибулю і & nbsp; шинку і & nbsp; змішайте з & nbsp; пюре. Крок 3 Розділіть пюре на 18 & nbsp; частин. Змочіть руки водою і & nbsp; сформуйте з пюре круглі котлетки завтовшки близько 2 & nbsp; см. Умочіть котлетки в & nbsp; борошно і & nbsp; струсіть надлишки. Крок 4

КАРТОПЛЯНІ КОТЛЕТКИ З & nbsp; шинкою

Розігрійте масло в & nbsp; сковороді і & nbsp; обсмажте котлетки, по & nbsp; 2 & nbsp; хв. з & nbsp; кожного боку, до рум'яної скоринки. Готові котлетки викладайте на зім'яті паперові рушники, щоб видалити зайвий жир. Крок 5

КАРТОПЛЯНІ КОТЛЕТКИ З & nbsp; шинкою

Покладіть в чашу блендера руколу, кедрові горіхи, нарізану зелену цибулю, влийте лимонний сік і & nbsp; подрібніть. Не вимикаючи блендер, тонкою цівкою влийте оливкова олія. У вас повинен вийти густий, неоднорідний соус. Посоліть і поперчіть. Крок 6 Викладіть котлетки на блюдо і подавайте з соусом і шматочками лимона в якості основного блюда або & nbsp; на & nbsp; закуску.

0/5 (0 Reviews)