Млинцева запіканка з сиром і шинкою, томатами і цибульним соусом.
Масляна x Інгредієнти
- томати різані в с/с 400 мл
- лимон 1/2 шт.
- крем бальзамічний 1 ст. л.
- сир твердий 125 г
- пармезан 30 г
- шинка 200 г
- петрушка 30 г
Млинці:
- вершкове масло 30 г
- борошно 120 г
- яйця 2 шт.
- молоко 70 мл
Соус:
- цибуля 2 шт.
- вершкове масло 40 г
- борошно 4 ст. л.
- молоко 700 мл
- гірчиця 1 ч. л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> мускатний горіх 1/4 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Помідори викласти в миску, додати базилік, лимонну цедру, бальзамик і дрібку солі. Крок 2 Для соусу цибулю подрібнити. У невеликій каструлі розтопити масло, смажити цибулю 15 хв., Помішуючи. Крок 3 Млинці. Розтопити вершкове масло, остудити. У миску насипати борошно, дрібку солі, зробити поглиблення і розбити яйця. Додати молоко і 70 мл води. Перемішати, влити розтоплене масло. Дати постояти. Крок 4 Соус. У цибулю насипати борошно, поступово влити молоко, перемішуючи. Додати гірчицю і натерти трохи мускатного горіха. Приправити, варити 15 хв. Крок 5 З тіста посмажити 5-6 млинчиків. Млинці слід обсмажити з двох сторін. Крок 6 Розігріти духовку до 180 °. У рознімною формі відповідного діаметру зібрати запіканку. Викласти млинець, цибульний соус, томати, шинку, тертий сир, рубану петрушку. Повторити. Закінчити цибульним соусом і тертим пармезаном. Крок 7 Поставити запіканку в духовку на 40 хв. Остудити. Пройтися ножем уздовж стінок форми і акуратно зняти бортик. Нарізати і подавати. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!