Сендвіч на сніданок або як обідньої перекушування на роботі & ndash; класика жанру. Спробуйте приготувати його з фоккачей – італійської пшеничного коржем. Спекти фоккачу досить легко, а приготувати її можна напередодні ввечері.
& nbsp;
Інгредієнти
- 10-12 скибочок шинки , краще сиров'яленому
- 30 г руколи
- 10-12 в'ялених помідорів
- 5-6 ст. л. песто
- оливкова олія
Для фокаччи:
- 500 г білої борошна + ще для вимішування
- 250 г моцарели
- 7 г швидких сухих дріжджів
- 2 ст. л. оливкового масла
- жменю листочків базиліка
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для хліба в мисці перемшайте борошно і дріжджі. Додайте оливкову олію і 350 мл теплої води, змішаної з 1 ч. Л. (Без верху) солі. Перемішайте. Крок 2
Стіл подпиліть борошном. Перекладіть тісто на стіл і замісити руками до м'якої однорідної консистенції, 10 хв. Крок 3
Миску змастіть оливковою олією. Скачайте тісто в кулю. Перекладіть в миску. Затягніть її плівкою і приберіть в тепле місце на 1 год. Крок 4
Дістаньте тісто з миски. Обімніть його. Розкачайте або розтягніть руками в прямокутний пласт 20х30 см. Розріжте навпіл. Крок 5
Перекладіть один пласт на деко, застелене папером для випічки. Рівномірно розподіліть по ньому базилік і крупно нарізаний сир.Накройте другим пластом. Залиште на расстойку, 1 ч. Крок 6
Змастіть тісто оливковою олією. Розумно присипте сіллю. Випікайте в духовці при 200 ° С 25-30 хв. Вийміть деко з духовки. Повністю остудіть. Крок 7
Хліб наріжте на 10-12 шматків. Кожен намажте песто. Покладіть шинку, руколу і в'ялені томати. Подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!