ПАСТА З зеленим ГОРОШКОМ І шинкою

ПАСТА З зеленим ГОРОШКОМ І шинкою

Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 400 г пасти “фарфалле “(у вигляді бантиків)
  • 200 г шинки
  • 400 г замороженого зеленого горошку
  • 250 г сметани
  • масло вершкове – 50 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Лук очистити, нашаткувати. Вершкове масло розтопити в сотейнику, покласти цибулю, обсмажити його до золотистого кольору. Додати зелений горошок. Готувати 10 хв. Крок 2 Шинку нарізати невеликими кубиками, додати до горошку. Готувати на середньому вогні ще 5 хв. Влити в соус сметану і уварювати 10 хв., Поки не загусне. Крок 3 Пасту відварити в підсоленому окропі майже до готовності, відкинути на друшляк, перекласти в соус. Додати Приправу до спагетті, все перемішати, прогріти 1 хв. Відразу ж подавати на стіл.

0/5 (0 Reviews)