Смачне, ароматне, до того ж дуже ситне блюдо з картоплі, шинки і бекону. Відмінний варіант для ситного сніданку, та й до обіду такі оладки будуть дуже до речі!
Інгредієнти
- картопля 2 кг
- скибочки шинки 4 шт.
- бекон 150 г
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- борошно пшеничне 4 ст. л.
- масло рослинне
- сіль
- перець чорний мелений
- яйце 2 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Картопля і цибулину очистити. Потерти на середній терці. Крок 2
Посолити. Віджати руками від зайвого соку. Додати яйця, перець, борошно. Перемішати. Крок 3
Додати дрібно порізані бекон і шинку. Крок 4
Перемішати. Крок 5
У сковороді розігріти олію. Викладати картопляне тісто столовою ложкою. Крок 6
Смажити оладки з двох сторін на середньому вогні. Крок 7
Подати зі сметаною і зеленню. Із зелені, я вважаю за краще до таких оладок ароматну кінзу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!