Ці рогалики користуються великою популярністю і у дітей, і у дорослих. Варто з'їсти один, і руки самі тягнуться за наступним.
Інгредієнти
- 400 г листкового тіста
- 250 г вареної шинки
- 250 г сиру
- 1 яйце
- 3 ст. л. сметани
- 1 ст. л. гірчиці
- 1 великий помідор
- 5 гілочок петрушки
- сіль, мелений чорний перець
- мак
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігрійте духовку до 175 ˚ С. Натріть сир на дрібній тертці. Шинку і помідор наріжте маленькими кубиками. Дрібно порубати петрушку. Змішайте сир, шинку, помідор і петрушку, додайте сметану і гірчицю, посоліть і поперчіть. Крок 2 Розкачайте листкове тісто в пласт товщиною 3-4 мм. Наріжте тісто трикутниками висотою 15 см і шириною 10 см. Крок 3 Викладіть біля основи трикутника ложку начинки і скачайте рулетик. Викладіть рогалики на деко, змастіть збитим яйцем і посипте маком. Поставте рогалики в духовку і печіть 15 хв., До золотистого кольору.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!