Картопля з салом і цибулею-пореєм неодмінно сподобається кожному. Дуже смачно!
Кращі страви з наших продуктів x Інгредієнти
- картопля – 10 шт.
- сало – 100 г
- цибуля-порей – 1 шт.
- часник – 4 зуб.
- каррі і базилік по 1 ч. л.
- соєвий соус – 25 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Очищаємо картоплю. Найкраще брати дрібний картопля. Крок 2 Чи не товстими шматочками нарізати сало. Беріть сало з м'ясце, щоб було повкуснее. Краще візьміть НЕ ріпчаста цибуля, а цибуля-порей, він краще буде триматися на шпажках. Лук-порей нарізати кільцями. Крок 3 Картопля замаринувати в соєвому соусі з базиліком і каррі, посолити. Залишити маринуватися на 15 хвилин. Часник нарізати кільцями. Крок 4 Картоплю нарізати кружальцями. На шпажки, чергуючи, насаджує картопля, часник і цибулю-порей. Загортаємо картопляні кебаби в фольгу і ставимо в духовку. Крок 5 Картопля просочиться смаком сала, цибулі та часнику. Через 15 хвилин дістаємо картопля з фольги, поливаємо маринадом і відправляємо в духовку ще хвилин на 6. Який аромат! Крок 6 Подайте кебаби з зеленню, буде шалено смачно.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!