Картопляний КЄБАБ З САЛОМ І ЛУКОМ Порі

Картопля з салом і цибулею-пореєм неодмінно сподобається кожному. Дуже смачно!

КАРТОПЛЯНИЙ КЄБАБ з САЛОМ І ЛУКОМ Порі

Кращі страви з наших продуктів x Інгредієнти

  • картопля – 10 шт.
  • сало – 100 г
  • цибуля-порей – 1 шт.
  • часник – 4 зуб.
  • каррі і базилік по 1 ч. л.
  • соєвий соус – 25 мл

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очищаємо картоплю. Найкраще брати дрібний картопля. Крок 2 Чи не товстими шматочками нарізати сало. Беріть сало з м'ясце, щоб було повкуснее. Краще візьміть НЕ ріпчаста цибуля, а цибуля-порей, він краще буде триматися на шпажках. Лук-порей нарізати кільцями. Крок 3 Картопля замаринувати в соєвому соусі з базиліком і каррі, посолити. Залишити маринуватися на 15 хвилин. Часник нарізати кільцями. Крок 4 Картоплю нарізати кружальцями. На шпажки, чергуючи, насаджує картопля, часник і цибулю-порей. Загортаємо картопляні кебаби в фольгу і ставимо в духовку. Крок 5 Картопля просочиться смаком сала, цибулі та часнику. Через 15 хвилин дістаємо картопля з фольги, поливаємо маринадом і відправляємо в духовку ще хвилин на 6. Який аромат! Крок 6 Подайте кебаби з зеленню, буде шалено смачно.

0/5 (0 Reviews)