Подавайте такий картопляний суп зі сметаною.
Інгредієнти
- морква – 1 шт
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- 1 корінь петрушки
- свинина – 400 г
- рослинне масло – 2 ст.л.
- відварну картоплю
- 2 солоні огірки
- петрушка подрібнена
- сіль , мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Морква, цибуля і корінь петрушки очистити, нарізати соломкою. Крок 2 М'ясо вимити, нарізати великими шматками і як слід відбити. Розігріти в каструлі 2 & nbsp; ст. & Nbsp; л. рослинного масла, обсмажити м'ясо по 2 & nbsp; хв. з кожного боку. Крок 3 Влити воду, щоб вона трохи покривала м'ясо. Додати моркву, цибулю і петрушку. Гасити на повільному вогні 40 хв. Крок 4 Картопля очистити, нарізати соломкою. У каструлю з м'ясом додати 2 & nbsp; л холодної води і картопля. Дати закипіти, варити 10 & nbsp; хв. Крок 5 Огірки очистити від шкірки і нарізати соломкою. Зелень петрушки вимити, обсушити й подрібнити. Додати в суп огірки і петрушку. Крок 6 Посолити, поперчити. Проварити суп ще 5 & nbsp; хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!