ШНІЦЕЛЬ ПО-ВІДЕНСЬКИ

Сьогодні ми будемо готувати справжній віденський шніцель. У старій Відні його подають на величезних тарілках з двома часточками лимона, а на гарнір – як правило, листовий салат.

ШНІЦЕЛЬ ПО-ВІДЕНСЬКИ

ШНІЦЕЛЬ ПО-ВІДЕНСЬКИ

Інгредієнти

  • 6 ст. л. борошна
  • жир для смаження
  • 6 шматків телятини або свинини по 150 г
  • сіль
  • яйце – 1 шт
  • 6 кружечків лимона
  • 6-7 ст. л. мелених сухарів

Покроковий рецепт приготування

Шматки м'яса відбити в тонкі пласти, приправити сіллю і перцем, обваляти в борошні, змочити в яйці і обваляти в сухарях . Смажити у великій кількості розігрітого жиру до утворення хрусткої скоринки 5 хвилин або обсмажувати по 1 хвилині з кожної сторони, а потім довести до готовності в духовці (приблизно 5 хвилин), розігрітій до 200 & # 730; С. Подати з брусничним соусом, прикрасивши кружальцями лимона.

0/5 (0 Reviews)