Сьогодні ми будемо готувати справжній віденський шніцель. У старій Відні його подають на величезних тарілках з двома часточками лимона, а на гарнір – як правило, листовий салат.
Інгредієнти
- 6 ст. л. борошна
- жир для смаження
- 6 шматків телятини або свинини по 150 г
- сіль
- яйце – 1 шт
- 6 кружечків лимона
- 6-7 ст. л. мелених сухарів
Покроковий рецепт приготування
Шматки м'яса відбити в тонкі пласти, приправити сіллю і перцем, обваляти в борошні, змочити в яйці і обваляти в сухарях . Смажити у великій кількості розігрітого жиру до утворення хрусткої скоринки 5 хвилин або обсмажувати по 1 хвилині з кожної сторони, а потім довести до готовності в духовці (приблизно 5 хвилин), розігрітій до 200 & # 730; С. Подати з брусничним соусом, прикрасивши кружальцями лимона.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!