Свинячі реберця ПІД сирним соусом

свинячі реберця ПІД сирним соусом

свинячі реберця ПІД сирним соусом

Інгредієнти

  • масло вершкове – 1 ст. л.
  • 2 ст. л. міцної гірчиці
  • 100 г густих вершків
  • або сметани
  • 100 г тертого сиру “грюйер” або “пармезан”
  • 1 ст. л. рафінованої олії
  • перець
  • 4 сирі відбивні на реберцях
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Розігріти вершкове і рослинне масло на сковороді. З відбивних зрізати жир, викласти відбивні на сковороду і злегка обсмажити, по 3 хвилини з обох сторін, зменшити вогонь і смажити ще по 6 хвилин з кожного боку. Посолити і поперчити за смаком. Змішати сир, вершки і гірчицю. Розігріти гриль. Залити свинину сирним соусом, посипати тертим сиром і запікати під грилем, поки сир не підрум'яниться.

0/5 (0 Reviews)