Інгредієнти
- масло оливкове
- цибуля ріпчаста
- 0 , 5 кг білої квасолі
- бекон
- сіль
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Квасолю замочити в холодній воді на 12 годин, промити, залити свіжою водою, довести до кипіння, варити на повільному вогні 15 хвилин. В кінці варіння додати сіль. Квасоля відкинути на друшляк, трохи відвару зберегти. Лук і бекон порізати кубиками, обсмажити в невеликій кількості оливкової олії і перемішати. Квасоля і цибулю з беконом укласти шарами в глиняні горщики. У кожен горщик додати по 3 ст. л. квасоляного відвару. Духовку розігріти до 200 & # 730; С, поставити в неї горщики і тушкувати 20 хвилин. Блюдо подати гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!