Інгредієнти
- часник – 6 зубчиків
- мелений чорний і червоний перець
- 200 г солодкого перцю
- кінза
- 50 г зелені петрушки
- сіль
- 100 г порею
- 200 г баклажанів
- 2 кг свинячої шийки
- 200 г помідорів
- пучок кропу
Покроковий рецепт приготування
Свинину промити холодною водою і розрізати на пластини товщиною 2 см, не доводячи розріз до кінця з внутрішньої сторони. Овочі та зелень нарізати соломкою. Часник дрібно порубати. Прокласти м'ясо овочами, чергуючи їх. Кожен шар пересипати часником, червоним і чорним перцем, посолити. Перев'язати “книжку” ниткою і сколоти шпажками. Покласти м'ясо на деко, попередньо змащений олією. Запекти в духовці при 200 & # 730; С. Запікати до рум'яної скоринки, поливаючи соком, отриманим при запіканні. Подати, порізавши на порційні шматки і посипавши зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!