М'ЯСО ЛИСТКОВЕ з овочами І ЗЕЛЕННЮ

М'ЯСО ЛИСТКОВЕ з овочами І ЗЕЛЕННЮ

М'ЯСО ЛИСТКОВЕ з овочами І ЗЕЛЕННЮ

Інгредієнти

  • часник – 6 зубчиків
  • мелений чорний і червоний перець
  • 200 г солодкого перцю
  • кінза
  • 50 г зелені петрушки
  • сіль
  • 100 г порею
  • 200 г баклажанів
  • 2 кг свинячої шийки
  • 200 г помідорів
  • пучок кропу

Покроковий рецепт приготування

Свинину промити холодною водою і розрізати на пластини товщиною 2 см, не доводячи розріз до кінця з внутрішньої сторони. Овочі та зелень нарізати соломкою. Часник дрібно порубати. Прокласти м'ясо овочами, чергуючи їх. Кожен шар пересипати часником, червоним і чорним перцем, посолити. Перев'язати “книжку” ниткою і сколоти шпажками. Покласти м'ясо на деко, попередньо змащений олією. Запекти в духовці при 200 & # 730; С. Запікати до рум'яної скоринки, поливаючи соком, отриманим при запіканні. Подати, порізавши на порційні шматки і посипавши зеленню.

0/5 (0 Reviews)