СВИНИНА запечена

Свинина, мабуть, найулюбленіше м'ясо домогосподарок. Готується швидко і майже завжди виходить соковитою і ароматною. Подайте її з хроном, оливками і свіжим салатом.

СВИНИНА запечена

СВИНИНА запечена

Інгредієнти

  • 2 ст. л. смородинового желе
  • 3 кг окосту без кісток
  • 4 гвоздички
  • сік і цедра 1 апельсина

Покроковий рецепт приготування

Смородинове желе для цього рецепта можна приготувати самим. Рецепт ви знайдете в нашому каталозі рецептів – “Желе з чорної смородини”. Для глазурі змішати желе і сік апельсина. Гвоздику розчавити, змішати з тертою цедрою і підмішати до суміші. Свинину посолити, перев'язати ниткою для додання округлої форми. Помістити на глибоке деко, поставити в максимально розігріту духовку на 15-20 хвилин. Зменшити вогонь до 220 & # 730; С. Запікати, періодично змащуючи глазур'ю, 3 години. Подати з хроном, оливками і свіжим салатом.

0/5 (0 Reviews)