Свинина, мабуть, найулюбленіше м'ясо домогосподарок. Готується швидко і майже завжди виходить соковитою і ароматною. Подайте її з хроном, оливками і свіжим салатом.
Інгредієнти
- 2 ст. л. смородинового желе
- 3 кг окосту без кісток
- 4 гвоздички
- сік і цедра 1 апельсина
Покроковий рецепт приготування
Смородинове желе для цього рецепта можна приготувати самим. Рецепт ви знайдете в нашому каталозі рецептів – “Желе з чорної смородини”. Для глазурі змішати желе і сік апельсина. Гвоздику розчавити, змішати з тертою цедрою і підмішати до суміші. Свинину посолити, перев'язати ниткою для додання округлої форми. Помістити на глибоке деко, поставити в максимально розігріту духовку на 15-20 хвилин. Зменшити вогонь до 220 & # 730; С. Запікати, періодично змащуючи глазур'ю, 3 години. Подати з хроном, оливками і свіжим салатом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!