Субутая

Субутая

 Субутая

Інгредієнти

  • 4 ст. л. тертого свіжого імбиру
  • 500 г свинини
  • 15 г крохмалю
  • 4 ст. л. соєвого соусу
  • 2 ч. л. тертого часнику
  • 8 ст. л. кетчупу
  • Для маринаду:
  • 2 червоні болгарські перці
  • 2 зелених болгарських перцю
  • 4 ч. л. соєвого соусу
  • 200 г сушених опеньків
  • оцет яблучний – 4 ст. л.
  • 4 ч. л. цукру
  • 200 г моркви
  • масло рослинне
  • 200 г ріпчастої цибулі
  • перець чорний мелений
  • 4 ч. л. тертого часнику
  • 2 ч. л. тертого свіжого імбиру

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Опеньки замочити в холодній воді на 4 ч. Крок 2 Нарізати болгарський перець і ріпчасту цибулю великими трикутниками. Нарізати крупно моркву. Опустити її на 8 хв. в киплячу воду. Крок 3 На сковороду влити 1 ст. л. рослинного масла, додати імбир і часник. Злегка обсмажити опеньки, цибулю, болгарський перець, морква. Додати кетчуп, соєвий соус, оцет, цукор. Поперчити і, помішуючи, додати крохмаль. Зняти з вогню, коли суміш почне густіти. Якщо соус виходить дуже густий, можна розбавити його водою. Крок 4 М'ясо нарізати кубиками. Змішати для маринаду імбир, часник і соєвий соус. Шматочки м'яса спочатку вмочити в отриманий маринад, потім обваляти в крохмалі. Крок 5 У невелику сковороду з високими краями влити рослинне масло і обсмажити м'ясо (масло повинно його повністю покривати). З тією ж метою можна використовувати фритюрницю. Крок 6 Готове м'ясо викласти на тарілку, змішати з овочами в соусі. Подавати гарячим.

0/5 (0 Reviews)