ХІЯЩУКА

ХІЯЩУКА

 ХІЯЩУКА

Інгредієнти

  • 300 г вермішелі
  • 200 г свинини
  • цукор – 200 г
  • 200 мл соєвого соусу
  • яблучний оцет – 400 мл
  • 200 г огірків
  • рослинне масло – 2 ст.л.
  • 30 г порошку даси
  • 200 г морської капусти вакаме
  • 150 г помідорів
  • 40 г гірчиці

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Відварити вермішель. Викласти на тарілку. Крок 2 Відварити свинину в окропі, остудити, нарізати соломкою. Крок 3 Водорості покласти в холодну воду на 2 ч. Крок 4 Огірки нарізати соломкою, помідори – кружальцями. Крок 5 Змішати оцет, соєвий соус, цукор, даси. Крок 6 Огірки, водорості і м'ясо викласти поверх вермішелі. Прикрасити помідорами. Полити соусом. На край тарілки викласти гірчицю.
Подавати холодним.

0/5 (0 Reviews)