яки удон

яки удон

яки удон

Інгредієнти

  • 200 г сушених опеньків
  • 400 г білокачанної капусти
  • 800 г вермішелі
  • 300 г свинини
  • 20 г порошку даси
  • 200 г моркви
  • соус соєвий
  • імбир натертий

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Сушені опеньки замочити в холодній воді на 4 ч. Крок 2 Листя капусти нарізати квадратами, морква – соломкою, свинину – невеликими шматочками. Крок 3 Відварити вермішель. Злегка обсмажити на олії свинину. Додати опеньки, капусту та моркву. Приправити даси. Через 3 хв. зняти з вогню. Крок 4 Перемішати з вермішеллю, додавши соєвий соус. За смаком додати тертий імбир. Подавати гарячим.

0/5 (0 Reviews)