Інгредієнти
- 200 г сушених опеньків
- 400 г білокачанної капусти
- 800 г вермішелі
- 300 г свинини
- 20 г порошку даси
- 200 г моркви
- соус соєвий
- імбир натертий
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Сушені опеньки замочити в холодній воді на 4 ч. Крок 2 Листя капусти нарізати квадратами, морква – соломкою, свинину – невеликими шматочками. Крок 3 Відварити вермішель. Злегка обсмажити на олії свинину. Додати опеньки, капусту та моркву. Приправити даси. Через 3 хв. зняти з вогню. Крок 4 Перемішати з вермішеллю, додавши соєвий соус. За смаком додати тертий імбир. Подавати гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!