Ясай ітам

Ясай ітам

Ясай ітам

Інгредієнти

  • 800 г білокачанної капусти
  • 200 г зеленого болгарського перцю
  • 200 г деревних грибів
  • 200 г ріпчастої цибулі
  • 200 г моркви
  • рослинне масло – 2 ст.л.
  • 4 ч. л. соєвого соусу
  • 4 ч. л. кунжутного масла
  • сіль
  • 400 г соєвих паростків
  • свинина – 400 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Листя капусти нарізати квадратами, перець і моркву – соломкою, цибуля – півкільцями. Крок 2 М'ясо нарізати невеликими шматочками. На гарячу сковороду влити рослинне масло. Злегка обсмажити м'ясо. Крок 3 Додати капусту, посолити і перемішати. Додати через 1 & nbsp; хв. перець, морква, цибуля, акуратно перемішати. Додати соєві паростки і нарізані гриби. Крок 4 Зняти з вогню, приправити чорним перцем, кунжутним маслом і соєвим соусом. Подавати гарячим.

0/5 (0 Reviews)