ФЄЙЖОАДА

Складно пояснити, що таке фейжоада. Перш за все, це традиційне блюдо для Португалії і колишніх колоній країни. За консистенцією нагадує дуже густе пюре, а за смаком & ndash; щось неповторне! Бразильці це блюдо дуже люблять і готують з квасолі, свинини і борошна маніоки в порційних горщиках. Подають з апельсинами і рисом.

ФЄЙЖОАДА

Інгредієнти

  • 500 г консервованої червоної квасолі
  • 200 г копчених свинячих ребер
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> цибуля ріпчаста – 1 цибулина

  • часник – 3 зубчики
  • 30 г вершкового масла
  • 100 г с/копченої ковбаси
  • 100 г бекону
  • 1 апельсин
  • 5-6 скибочок пшеничного хліба
  • листя петрушки для подачі
  • 150 г вареного білого рису
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Квасолю замочити на ніч. Злити воду, знову залити квасоля 2 л холодної води. Крок 2 З реберець зрізати м'ясо, кості покласти в каструлю з квасолею. Варити на несильному вогні 1 ч. Вийняти кістки. Крок 3 Цибулю і часник подрібнити, обсмажити з вершковим маслом до золотистого кольору. Крок 4 М'ясо з реберець порубати, ковбасу і бекон нарізати кубиками. Обсмажувати все 5 хв. на маслі, що залишилося, а потім викласти в каструлю з квасолею. Посолити, поперчити. Крок 5 Долити гарячої води, щоб вона покривала вміст на 3 см. Варити, помішуючи, на слабкому вогні 45 & nbsp; хв. Крок 6 Апельсин нарізати кружальцями. Скибочки хліба обсмажити на грилі. Готову страву посипати дрібно нарізаною петрушкою і прикрасити кружальцями апельсина. Окремо подати білий рис.

0/5 (0 Reviews)