Інгредієнти
- соус соєвий
- 3 ст. л. вершкового масла
- грубого помелу
- сіль дрібна морська
- 600 г свинячої вирізки
- 2 ч. л. чорного перцю
- 50 мл коньяку
- 200 мл вершків жирністю 20%
Покроковий рецепт приготування
Свинячу вирізку промити, злегка обсушити на паперовому рушнику, нарізати поперек волокон невеликими порційними шматками. Посолити, поперчити і залишити на кілька хвилин, щоб м'ясо просочилося спеціями.
Обсмажити на середньому вогні у вершковому маслі до готовності, приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
Для приготування соусу вершки збити міксером і змішати з соєвим соусом, перцем і сіллю.
Довести до кипіння на слабкому вогні, влити коньяк і, постійно помішуючи, уварити соус на третину, щоб він придбав густу консистенцію.
Як гарнір можна подати брокколі, зелену стручкову квасолю і скибочки запеченої картоплі, посипаного кмином.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!