СВИНИНА З коньячним соусом

СВИНИНА З коньячним соусом

СВИНИНА З коньячним соусом

Інгредієнти

  • соус соєвий
  • 3 ст. л. вершкового масла
  • грубого помелу
  • сіль дрібна морська
  • 600 г свинячої вирізки
  • 2 ч. л. чорного перцю
  • 50 мл коньяку
  • 200 мл вершків жирністю 20%

Покроковий рецепт приготування

Свинячу вирізку промити, злегка обсушити на паперовому рушнику, нарізати поперек волокон невеликими порційними шматками. Посолити, поперчити і залишити на кілька хвилин, щоб м'ясо просочилося спеціями.

Обсмажити на середньому вогні у вершковому маслі до готовності, приблизно по 2 хвилини з кожного боку.

Для приготування соусу вершки збити міксером і змішати з соєвим соусом, перцем і сіллю.
Довести до кипіння на слабкому вогні, влити коньяк і, постійно помішуючи, уварити соус на третину, щоб він придбав густу консистенцію.

Як гарнір можна подати брокколі, зелену стручкову квасолю і скибочки запеченої картоплі, посипаного кмином.

0/5 (0 Reviews)