Інгредієнти
- часник – 2 зубчики
- 2 пучка кінзи
- масло вершкове – 2 ст.л.
- 400 г білого винограду без кісточок
- рослинне масло – 2 ст.л.
- жменю арахісу
- 2 ст. л. меду
- соус соєвий
- лимон (цедра)
- сіль, білий перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 400 г нежирної свинини
Покроковий рецепт приготування
Свинину нарізати кубиками зі стороною 1,5 см. Часник дрібно порубати . На сковороді розтопити вершкове масло, додати м'ясо і часник, смажити на сильному вогні, час від часу помішуючи, до готовності м'яса. Приправити сіллю і білим перцем, перемішати, викласти зі сковороди. Зберігати в теплі. На сковороді розігріти олію, додати виноград і швидко обсмажити. Змішати соєвий соус, мед і подрібнену цедру, влити в виноград. Готувати, помішуючи, поки виноград не покриється глазур'ю. Додати арахіс і готувати ще 1 хв. при помішуванні. Зелень кінзи крупно нарвати. Змішати м'ясо з виноградом, арахісом і зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!