Інгредієнти
- сіль
- кукурудзяні чіпси (трикутні або круглі)
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- 2 ч. л. приправи до біфштексу
- 1 ч. л. часниковою приправи
- масло рослинне – 3 ст.л.
- 1 пучок свіжої кінзи
- 100 мл вершків жирністю 33%
- 600 г фаршу з яловичини і свинини
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> авокадо
Покроковий рецепт приготування
Цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити з 1 ст. л. рослинного масла, додати його в фарш разом з приправою до біфштексу і шинкованной кінзою, посолити, поперчити, добре перемішати. З фаршу приготувати фрикадельки і обсмажити їх з маслом, що залишилося, потім остудити. Для приготування соусу гуакамоле змішати в блендері м'якоть авокадо, вершки, часникову приправу і рубану кинзу. На чіпси укласти по 1 ч. Л. гуакамоле і “приклеїти” зверху по фрикадельки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!