Інгредієнти
- мука
- сіль, білий перець
- яйце – 1 шт.
- порційні шматки телятини або свинини
- білі панірувальні сухарі
Покроковий рецепт приготування
М'ясо сильно відбити, посолити, поперчити, обваляти в борошні, вмочити в яйце. Запанірувати в сухарях. Смажити на сильно розігрітому жирі 5 хвилин. Можна обсмажувати 1 хвилину з кожного боку, а потім довести до готовності в духовці (близько 5 хвилин). Подати з лимоном і соусом з брусниці, припущена в цукрі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!