Інгредієнти
- рис білий довгозерний – 100 г
- 2 великі моркви
- 0,5 кг болгарського перцю
- гарбуз 2,5 кг (завбільшки з голову)
- масло вершкове – 2 ст.л.
- 1 ананас і банку консервованих ананасів у власному соку
- 1 кг свинини
Покроковий рецепт приготування
Гарбуз помити, з різати кришку і видалити насіння. Рис на півгодини замочити у воді. Свинину порізати шматочками і обсмажити на маслі. Окремо пасерувати моркву. Додати болгарський перець, порізаний соломкою, і ананас. Скласти все в каструлю. Змішати, посолити, поперчити, додати трохи води і тушкувати до напівготовності. Змішати з рисом. Перекласти начинку в сирий гарбуз, поставити в нерозігріті духовку при 200 & # 730; С і тримати там 2 години. Готовність гарбуза визначають за допомогою металевої голки – вона повинна входити м'яко. На стіл гарбуз можна подавати не розрізаючи, з великою ложкою, щоб разом з м'ясом можна було відскоблювати від стінок м'якоть. Можна гарбуз розрізати скибками, як кавун, і подати на великому блюді.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!