Інгредієнти
- 450 г нежирної свинини
- 300 г брокколі
- 125 г товстої яєчної локшини
- 1 банка (180 мл) кантонского солодкого соусу для смаження
- шіітаке
- 300 г пророщених бобів
- 6 пагонів зеленої цибулі
- пригорща смажених горіхів кешью
- 2 ст. л. соняшникової олії
- 100 г білих грибів
Покроковий рецепт приготування
Цибулю порізати короткими шматочками. У воке або іншій сковороді розігріти масло, покласти брокколі і смажити, помішуючи, 2 хвилини, поки не почне розм'якшуватися. Свинину порізати тонкими шматочками. Закип'ятити воду для локшини. Всипати локшину в воду і варити 4 хвилини до м'якості. Тим часом шматочки свинини покласти в вок і смажити до тих пір, поки м'ясо не змінить колір. Додати цибулю і гриби і готувати 1 хвилину, щоб гриби почали розм'якшуватися. Влити соус і гарненько все розмішати. Локшину відкинути на друшляк, а потім покласти її в вок разом з пагонами бобів і кешью. Прогрівати, поки пагони бобів не стануть злегка м'якими. Відразу подати на стіл.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!