СВИНИНА З ЛОКШИНОЮ ПІД СОЛОДКИМ соусом

СВИНИНА З ЛОКШИНОЮ ПІД СОЛОДКИМ соусом

Інгредієнти

  • 450 г нежирної свинини
  • 300 г брокколі
  • 125 г товстої яєчної локшини
  • 1 банка (180 мл) кантонского солодкого соусу для смаження
  • шіітаке
  • 300 г пророщених бобів
  • 6 пагонів зеленої цибулі
  • пригорща смажених горіхів кешью
  • 2 ст. л. соняшникової олії
  • 100 г білих грибів

Покроковий рецепт приготування

Цибулю порізати короткими шматочками. У воке або іншій сковороді розігріти масло, покласти брокколі і смажити, помішуючи, 2 хвилини, поки не почне розм'якшуватися. Свинину порізати тонкими шматочками. Закип'ятити воду для локшини. Всипати локшину в воду і варити 4 хвилини до м'якості. Тим часом шматочки свинини покласти в вок і смажити до тих пір, поки м'ясо не змінить колір. Додати цибулю і гриби і готувати 1 хвилину, щоб гриби почали розм'якшуватися. Влити соус і гарненько все розмішати. Локшину відкинути на друшляк, а потім покласти її в вок разом з пагонами бобів і кешью. Прогрівати, поки пагони бобів не стануть злегка м'якими. Відразу подати на стіл.

0/5 (0 Reviews)