БЕКОФФ

БЕКОФФ

 БЕКОФФ

Інгредієнти

  • пучок свіжої зелені чебрецю
  • 500 г свинячої шийки або лопатки
  • 500 г лопатки ягняти без кісток
  • 250 г ріпчастої цибулі
  • пучок свіжої зелені петрушки
  • часник – 2-3 зубчики
  • 3 лаврові листки
  • сіль
  • 0,5 л сухого білого вина (Піно блан або рислінг)
  • 1 кг картоплі
  • 500 г яловичої грудинки або лопатки без кісток

Покроковий рецепт приготування

Порізати м'ясо невеликими шматочками, покласти в каструлю, додати трохи вина, 3-4 нарізані цибулини, порубаний часник, запашні трави , лавровий лист, посолити, поперчити і поставити маринуватися на 24 години. Картопля і залишився лук тонко нарізати. На дно чавунної каструлі або горщика викласти половину картоплі, потім все м'ясо, потім – залишився картопля і цибуля. Залити вином. Закрити кришкою і готувати 2-2,5 години в духовці або печі при 150 & # 730; С. Подавати бекофф на стіл потрібно в тій же посуді, в якій блюдо готувалося. Ідеальний гарнір – салат.

0/5 (0 Reviews)