Інгредієнти
- пучок свіжої зелені чебрецю
- 500 г свинячої шийки або лопатки
- 500 г лопатки ягняти без кісток
- 250 г ріпчастої цибулі
- пучок свіжої зелені петрушки
- часник – 2-3 зубчики
- 3 лаврові листки
- сіль
- 0,5 л сухого білого вина (Піно блан або рислінг)
- 1 кг картоплі
- 500 г яловичої грудинки або лопатки без кісток
Покроковий рецепт приготування
Порізати м'ясо невеликими шматочками, покласти в каструлю, додати трохи вина, 3-4 нарізані цибулини, порубаний часник, запашні трави , лавровий лист, посолити, поперчити і поставити маринуватися на 24 години. Картопля і залишився лук тонко нарізати. На дно чавунної каструлі або горщика викласти половину картоплі, потім все м'ясо, потім – залишився картопля і цибуля. Залити вином. Закрити кришкою і готувати 2-2,5 години в духовці або печі при 150 & # 730; С. Подавати бекофф на стіл потрібно в тій же посуді, в якій блюдо готувалося. Ідеальний гарнір – салат.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!