Абрикоси з компоту здорово маскують не настільки улюблене дітлахами м’ясо. В результаті – і діти ситі, і батьки щасливі.
Інгредієнти
- 600 г панірованих шніцелів
- 50 г рослинного масла
- 30 г цукру
- 410 г консервованих половинок абрикоса
- боби або овочі на гарнір
- зелень для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Паніровані шніцелі обсмажити з двох ст ороніми на сковороді з невеликою кількістю рослинного масла. Довести до готовності в духовці до утворення так званої “роси”.
Крок 2 Розтопити масло і цукор в невеликій каструльці. Додати половинки консервованих абрикосів і варити на слабкому вогні до золотисто-коричневого кольору. Додати половину абрикосового компоту.
Крок 3 Покласти абрикоси на шніцелі, злегка полити соусом і подати з бобами або будь-якими іншими овочами. Готову страву можна прикрасити зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!