Свинячий шніцель з абрикосами

Абрикоси з компоту здорово маскують не настільки улюблене дітлахами м’ясо. В результаті – і діти ситі, і батьки щасливі.

Інгредієнти

  • 600 г панірованих шніцелів
  • 50 г рослинного масла
  • 30 г цукру
  • 410 г консервованих половинок абрикоса
  • боби або овочі на гарнір
  • зелень для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Паніровані шніцелі обсмажити з двох ст ороніми на сковороді з невеликою кількістю рослинного масла. Довести до готовності в духовці до утворення так званої “роси”.

Крок 2 Розтопити масло і цукор в невеликій каструльці. Додати половинки консервованих абрикосів і варити на слабкому вогні до золотисто-коричневого кольору. Додати половину абрикосового компоту.

Крок 3 Покласти абрикоси на шніцелі, злегка полити соусом і подати з бобами або будь-якими іншими овочами. Готову страву можна прикрасити зеленню.

5/5 (1 Review)