Інгредієнти
- 1 кг яловичини
- 400 г ріпчастої цибулі
- 125 г барбарису
- 2 ч. Л. шафрану
- 1 кг жирової сіточки порося
- 300 г ниркового жиру
- 25 г сухого коріандру
- 1 кг свинини
- 3,5 ч. л. солі
- 25 г сухого чабера
- 15 г червоного перцю
- 25 г уцхо-сунелі
- 75 г товченого часнику
Покроковий рецепт приготування
Яловичину, свинину, яловичий нирковий жир і цибулю пропустити через м'ясорубку, додати червоний перець, уцхо-сунелі, коріандр, часник, чабер, шафран, барбарис і сіль за смаком. Жирову сіточку порося промити, поставити під проточну воду на 2 години, відкинути на друшляк і трохи підсушити. Жирову сіточку потрібно добре розкрити і гострим ножем розрізати на квадратні (15 на 15 см) шматки. Фарш добре замісити, змочити руки у воді і сформувати круглі кулі (150 г), загорнути в сіточку і надати трохи плоску форму, після чого смажити на вогні на сковороді або в духовці до утворення червоної скоринки. Абхазура подавати гарячою з соусом ткемалі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!