СВИНИНА СМАЖЕНА з квасом

СВИНИНА СМАЖЕНА з квасом

Інгредієнти

  • 600 мл хлібного квасу
  • перець горошком
  • 600 г свинини
  • масло вершкове – 150 г
  • часник – 1 зубчик
  • лист лавровий
  • 40 г ріпчастої цибулі
  • гвоздика мелена
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Ріпчасту цибулю нашаткувати. Часник дрібно порубати. М'ясо покласти в неокісляющуюся посуд, додати лавровий лист, перець, гвоздику, нашаткувати цибулю, нарізану часник, залити квасом, витримати 1 година на холоді. Крок 2 Розтопити масло. М'ясо вийняти з маринаду, обсушити, натерти сіллю і смажити на деку в духовці до готовності, поливаючи маслом і соком, що виділяється. Крок 3 Нарізати готове м'ясо на шматки, покласти в глибоку сковороду, полити квасом, в якому м'ясо маринувалося, довести до кипіння і зняти з вогню. Крок 4 Подати з печеною картоплею. Окремо подати хрін і солоні огірки.

0/5 (0 Reviews)