Кастільські юшки

Кастільські юшка

Інгредієнти

  • топлене свиняче сало – 3 ст. л.
  • яйце – 6 шт.
  • скибочки нежирної шинки, краще сиров'яленому (хамон) – 100 г
  • мелена папаріка – 1 ст. л.
  • сільський хліб (приблизно 4 шматки середньої товщини) – 150 г
  • часник – 3-4 зубчики
  • сіль – за смаком
  • насіння зіри – 1 ч. Л.
  • м'ясної, курячий або овочевий бульйон – 1,2 л

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Кастільські юшка

Часник очистити, роздавити плоскою стороною леза ножа, потім дрібно порубати. Шинку нарізати смужками, хліб великими кубиками. У широкій каструлі з товстим дном розігріти сало і обсмажити часник на невеликому вогні, 1 хв. Додати шинку, перемішати, готувати ще 1 хв. Покласти хліб, обсмажувати 2 хв. Всипати паприку, готувати 1 хв. Влити в каструлю теплий бульйон, довести до кипіння, зняти з вогню. Крок 2

Кастільські юшка

Розлити суп по глиняним або керамічним мисках. Розбити в кожну миску яйце, поставити їх в розігріту до 170 & deg; C духовку на 5-10 хв., До готовності яйця (білок повинен схопитися, а жовток залишитися текучим). Подавати негайно, посипавши розтертими в пальцях насінням зіри і зеленою цибулею. Господині на замітку Щоб аромат зіри став яскравішим, обсмажте насіння на сухій розігрітій сковорідці на середньому вогні, струшуючи, 2-3 хв. Дайте їм трохи охолонути, перш ніж посипати суп.

0/5 (0 Reviews)