Інгредієнти
- свіжий нарізаний базилік – 1 ст. л.
- тертий сир чеддер – 60 г
- сіль – за смаком
- скибочки сирокопченої шинки – 4 шт.
- масло рослинне – 1 ст. л.
- шніцель зі свинини – 4 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Шинку дрібно порубати і змішати з сиром, базиліком і дрібкою чорного перцю. Крок 2
М'ясо вимити й обсушити паперовим рушником. Натерти сіллю і перцем. Тримаючи ніж паралельно робочої поверхні, зробити в кожній відбивної глибокий проріз у вигляді кишені. Крок 3
Розкласти по «кишеньках» приготовлену начинку. У сковороді-гриль розігріти масло і обсмажити відбивні з двох сторін, по 10-12 хв. Можна подати м'ясо з смаженими на грилі овочами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!