Ця закуска легка в приготуванні і дуже смачна. Зверху грибочки можна посипати прованськими травами.
Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти
- морква велика – 1 шт.
- майонез – 1-2 ст. л.
- цибуля дрібний – 1 шт.
- печериці – 10 шт.
- сир “Пармезан” – 100 г
- шинка – 100 г
Покроковий рецепт приготування
Гриби відварити протягом 10 хвилин. Вирізати ніжки – вийдуть маленькі кошики. На сковороді згасити цибулю і моркву. Шинку дрібно нарізати. З'єднати в окремій мисці цибулю, моркву і шинку, заправити майонезом. Викласти масу на грибочки, покласти їх на деко, посипати сиром і випікати 20 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!