КОРЗИНКИ З грибочки

Ця закуска легка в приготуванні і дуже смачна. Зверху грибочки можна посипати прованськими травами.

КОРЗИНКИ ІЗ грибочки

Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти

  • морква велика – 1 шт.
  • майонез – 1-2 ст. л.
  • цибуля дрібний – 1 шт.
  • печериці – 10 шт.
  • сир “Пармезан” – 100 г
  • шинка – 100 г

Покроковий рецепт приготування

Гриби відварити протягом 10 хвилин. Вирізати ніжки – вийдуть маленькі кошики. На сковороді згасити цибулю і моркву. Шинку дрібно нарізати. З'єднати в окремій мисці цибулю, моркву і шинку, заправити майонезом. Викласти масу на грибочки, покласти їх на деко, посипати сиром і випікати 20 хвилин.

0/5 (0 Reviews)