КІШ А-ЛЯ Лорейн

КІШ А-ЛЯ Лорейн

Конкурс рецептів. Середземномор'ї Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти

  • масло оливкове – 5 ст. л.
  • цибуля-порей (стебло) – 50 г
  • сир “Пармезан” – 200 г
  • перець, сіль – за смаком
  • яйце велике – 3 шт.
  • помідори середнього розміру – 2 шт.
  • шинка – 150 г
  • молоко – 300 мл

Для тіста:

  • масло вершкове – 125 г
  • сир “Пармезан” – 150 г
  • борошно просіяне – 300 г
  • вода – 3-4 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Вершкове масло, борошно, тертий сир і воду змішати і замісити тісто. Сформувати з нього кульку, загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 1 годину. Вийняти тісто з холодильника, розкачати і викласти у форму для запікання. Наколоти виделкою в декількох місцях і підрум'янити в духовці. Лук порей нарізати кружечками і обсмажити на оливковій олії. У форму на підрум'янене тісто викласти нарізаний шматочками сир, шинку і обсмажену цибулю порей, поперчити. Окремо змішати молоко і яйця, збити і вилити суміш на тісто. Випікати 20 хвилин при температурі 180 & deg; C. Викласти зверху нарізані помідори і запікати ще 10 хвилин.

0/5 (0 Reviews)