Конкурс рецептів. Середземномор'ї Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти
- масло оливкове – 5 ст. л.
- цибуля-порей (стебло) – 50 г
- сир “Пармезан” – 200 г
- перець, сіль – за смаком
- яйце велике – 3 шт.
- помідори середнього розміру – 2 шт.
- шинка – 150 г
- молоко – 300 мл
Для тіста:
- масло вершкове – 125 г
- сир “Пармезан” – 150 г
- борошно просіяне – 300 г
- вода – 3-4 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Вершкове масло, борошно, тертий сир і воду змішати і замісити тісто. Сформувати з нього кульку, загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 1 годину. Вийняти тісто з холодильника, розкачати і викласти у форму для запікання. Наколоти виделкою в декількох місцях і підрум'янити в духовці. Лук порей нарізати кружечками і обсмажити на оливковій олії. У форму на підрум'янене тісто викласти нарізаний шматочками сир, шинку і обсмажену цибулю порей, поперчити. Окремо змішати молоко і яйця, збити і вилити суміш на тісто. Випікати 20 хвилин при температурі 180 & deg; C. Викласти зверху нарізані помідори і запікати ще 10 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!