заливні ЯЙЦЯ

заливних ЯЙЦЯ

Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти

  • желатин – 50 г
  • шинка – 300 г
  • бульйон курячий – 1 л
  • курка відварна – 300 г
  • шкаралупа яєчна – 10-15 шт.
  • морква
  • зелень

Покроковий рецепт приготування

Розвести желатин, як зазначено на упаковці. Яєчну шкаралупу покласти в осередку для яєць, заздалегідь проробленим отвором вгору (діаметром приблизно 2-3 см). У шкаралупу укласти зелень, моркву і інші прикраси, наприклад, зелений горошок, кукурудзу та ін. Потім покласти нарізане м'ясо. Змішати желатин з бульйоном і нагріти на плиті (не кип'ятити). Залити бульйон в шкаралупу і поставити охолоджуватися в холодильник. Коли холодець застигне, шкаралупа легко зніметься, як з вареного яйця. Викласти готові яєчка на блюдо, прикрасити на свій розсуд. Господині на замітку

Замість шинки можна використовувати будь-яке інше м'ясо.

0/5 (0 Reviews)