Каталонський ЗЕЛЕНИЙ СУП СО СВИНИНОЮ І креветками

каталонський ЗЕЛЕНИЙ СУП СО СВИНИНОЮ І креветками

 каталонський ЗЕЛЕНИЙ СУП СО СВИНИНОЮ І креветками

Інгредієнти

  • 200 г дрібних очищених креветок
  • цибуля ріпчаста
  • 100 г відвареної білої квасолі
  • олія оливкова – 2 ст.л.
  • часник – 1 зубчик
  • 1 л м'ясного бульйону
  • 0,5 ч. л. сушеної паприки
  • 300 г м'якоті свинини, краще грудинки
  • щіпка насіння кумина
  • 2 жмені листя петрушки

Покроковий рецепт приготування

Часник очистити, дрібно нарізати, покласти в велику каструлю з товстим дном. Додати кумін, влити оливкове масло. Лук очистити, нарізати тонкими пір'ям, також покласти в каструлю. Поставити каструлю на середній вогонь і готувати, помішуючи, до напівпрозорості лука. Додати дрібно нарізану свинину, підрум'янити, 3 & nbsp; хв. Влити гарячий бульйон, дати закипіти, додати квасолю, паприку, петрушку і креветки. Дати ще раз закипіти і зняти з вогню. Приправити сіллю і чорним перцем, дати постояти 15-20 хв. Подати до столу, полив оливковою олією.

0/5 (0 Reviews)