ПОРТУГАЛЬСЬКЕ ЗЕЛЕНИЙ СУП

ПОРТУГАЛЬСЬКЕ ЗЕЛЕНИЙ СУП

Інгредієнти

  • сіль
  • морква – 1 шт
  • кріп
  • 150 г безкісткової свинини
  • яйця – 2 шт
  • зелений базилік
  • 150 г безкісткової яловичини
  • червоний лук – 1 цибулина
  • петрушка
  • масло рослинне – 2 ст.л.
  • кінза

покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ

Крок 1

ПОРТУГАЛЬСЬКЕ ЗЕЛЕНИЙ СУП

М'ясо вимити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Цибулю і моркву очистити і нарізати тонкою соломкою. Крок 2

ПОРТУГАЛЬСЬКЕ ЗЕЛЕНИЙ СУП

Розігріти в каструлі, в якій буде варитися суп, рослинне масло, обсмажити в ньому свинину з яловичиною, 5 & nbsp; хв. Додати цибулю і моркву. Крок 3

ПОРТУГАЛЬСЬКЕ ЗЕЛЕНИЙ СУП

Готувати на невеликому вогні, постійно помішуючи, 7 & nbsp; хв. М'ясо повинно дати рясний сік. Крок 4

ПОРТУГАЛЬСЬКЕ ЗЕЛЕНИЙ СУП

Влити 500 & nbsp; мл води, збільшити вогонь і довести суп до кипіння. Посолити, поперчити. Накрити каструлю кришкою і залишити суп на невеликому вогні. Крок 5

ПОРТУГАЛЬСЬКЕ ЗЕЛЕНИЙ СУП

Яйця зварити круто, облити холодною водою і очистити від шкаралупи. Потім розім'яти виделкою у велику крихту. Всю зелень вимити, обсушити й подрібнити. Крок 6

ПОРТУГАЛЬСЬКЕ ЗЕЛЕНИЙ СУП

Додати в суп зелень і яйця, проварити, 2 & nbsp; хв., і зняти з вогню. Відразу ж розлити по тарілках.

Подавати зі сметаною.

0/5 (0 Reviews)