Інгредієнти
- сіль
- морква – 1 шт
- кріп
- 150 г безкісткової свинини
- яйця – 2 шт
- зелений базилік
- 150 г безкісткової яловичини
- червоний лук – 1 цибулина
- петрушка
- масло рослинне – 2 ст.л.
- кінза
покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ
Крок 1
М'ясо вимити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Цибулю і моркву очистити і нарізати тонкою соломкою. Крок 2
Розігріти в каструлі, в якій буде варитися суп, рослинне масло, обсмажити в ньому свинину з яловичиною, 5 & nbsp; хв. Додати цибулю і моркву. Крок 3
Готувати на невеликому вогні, постійно помішуючи, 7 & nbsp; хв. М'ясо повинно дати рясний сік. Крок 4
Влити 500 & nbsp; мл води, збільшити вогонь і довести суп до кипіння. Посолити, поперчити. Накрити каструлю кришкою і залишити суп на невеликому вогні. Крок 5
Яйця зварити круто, облити холодною водою і очистити від шкаралупи. Потім розім'яти виделкою у велику крихту. Всю зелень вимити, обсушити й подрібнити. Крок 6
Додати в суп зелень і яйця, проварити, 2 & nbsp; хв., і зняти з вогню. Відразу ж розлити по тарілках.
Подавати зі сметаною.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!