СЕНДВІЧ СО СВИНИНОЮ

СЕНДВІЧ СО СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • масло рослинне – 1 ст.л.
  • майонез
  • сіль
  • Для соусу:
  • 1 качан салату айсберг
  • 4 свинячих ескалоп
  • 8 пір'я зеленої цибулі
  • 8 скибочок хліба для тостів
  • 4 маринованих огірочка
  • 80 г гірчиці
  • петрушка
  • сік лимонний

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Свинячі ескалоп відбити, посолити, поперчити і обсмажити в олії до готовності, по 3-5 хв. з кожного боку. Зняти з вогню, накрити фольгою. Крок 2

< b> Приготувати соус. Лук і петрушку вимити й подрібнити. Майонез змішати з гірчицею, додати нарізану зелень і лимонний сік. Скибочки хліба підсушити в духовці, 5-7 хв., При 180 & deg; С, остудити. 4 шматочки промазати приготованим соусом. Крок 3

СЕНДВІЧ СО СВИНИНОЮ

Листя салату промити в проточній воді, надлишки води струсити. Огірки нарізати скибочками. На змащені соусом тости викласти листя салату, на них – ескалоп, потім – скибочки огірка і накрити рештою шматочками хліба.

0/5 (0 Reviews)