Інгредієнти
- масло рослинне – 1 ст.л.
- майонез
- сіль
- Для соусу:
- 1 качан салату айсберг
- 4 свинячих ескалоп
- 8 пір'я зеленої цибулі
- 8 скибочок хліба для тостів
- 4 маринованих огірочка
- 80 г гірчиці
- петрушка
- сік лимонний
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинячі ескалоп відбити, посолити, поперчити і обсмажити в олії до готовності, по 3-5 хв. з кожного боку. Зняти з вогню, накрити фольгою. Крок 2
< b> Приготувати соус. Лук і петрушку вимити й подрібнити. Майонез змішати з гірчицею, додати нарізану зелень і лимонний сік. Скибочки хліба підсушити в духовці, 5-7 хв., При 180 & deg; С, остудити. 4 шматочки промазати приготованим соусом. Крок 3
Листя салату промити в проточній воді, надлишки води струсити. Огірки нарізати скибочками. На змащені соусом тости викласти листя салату, на них – ескалоп, потім – скибочки огірка і накрити рештою шматочками хліба.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!