Начинка для мішечків з свинячих відбивних може бути найрізноманітнішою. Спробуйте, наприклад, хлібну. Вона го-
товітся з обсмаженого бе-
лого хліба з додаванням пряних сушених або свіжих трав і збитих яєць.
Інгредієнти
- масло оливкове – 1 ст.л.
- 1 ст. л. фундука
- 500 г свинячої корейки без кістки
- картопля середній
- 150 мл вершків жирністю 30%
- часник – 3 зубчики
- 2 помідори
- 100 г сиру дор-блю
- 100 г чорносливу
- 0,5 ч. л. сушеного розмарину
- 70 г бекону
- 1 ст. л. кедрових горіхів
- 1 ч. Л. сушених прованських трав
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо промити в холодній воді, обсушити паперовою серветкою. Видалити ножем жир і все плівки. Нарізати м'ясо поперек волокон на 4 однакових шматочка. Акуратно, намагаючись не пошкодити, відбити кожен шматочок в пласт товщиною 0,5 & nbsp; см. Крок 2
Картопля промити, відварити в підсоленій воді до готовності, очистити від шкірки, потовкти в однорідну масу. Бекон нарізати невеликими кубиками, розігріти сковороду і швидко обсмажити бекон, щоб він став хрустким. Часник очистити і дрібно нарубати. З'єднати картопля, бекон і третина часнику, приправити перцем і прованськими травами. Крок 3
Чорнослив вимити і замочити в теплій кип'яченій воді на 1 & nbsp; ч. Потім злити воду, видалити з чорносливу кісточки, дрібно нарубати. Фундук крупно порубати, з'єднати з кедровими горішками і підсушити протягом 5 & nbsp; хв. на сухій розігрітій сковороді. Змішати нарізаний чорнослив, горіхи і другу третину рубленого часнику, посолити, додати до фаршу сушений розмарин. Крок 4
Відбиті шматочки свинини натерти сіллю і перцем. На два з них викласти порівну начинку з картоплі і бекону, а на решту – порівну начинку з чорносливу з горіхами. Підняти краю м'яса догори, сформувати мішечки. Щоб зафіксувати отриманий форму, необхідно обв'язати їх мотузкою або заколоти шпажками. Змастити мішечки з усіх боків рослинним маслом і запікати в попередньо розігрітій до 180 & deg; С духовці протягом 15 & nbsp; хв. Крок 5
Помідори вимити, видалити плодоніжки і розрізати плоди поперек навпіл. Кожну половинку помідора скропити оливковою олією, посолити і присипати сухими прованськими травами. Духовку нагріти до 140-150 & deg; С. Підготовлені томати укласти на деко, застелене пергаментом, і запікати 1 & nbsp; ч, збільшити температуру духовки до 250 & deg; С і готувати ще 15 & nbsp; хв. Крок 6
Приготувати соус” Дор-блю “. Розігріти сотейник з крапелькою оливкової олії, злегка обсмажити залишився дрібно нарізаний часник. Зменшити вогонь до мінімуму, поламати на шматочки сир і всипати його в сотейник з часником, відразу ж влити підігріті вершки. Дати сиру розплавитися. Добре розмішати соус віночком, посолити, приправити перцем за смаком.
Покласти на тарілку по одному мішечку з кожної начинкою. Полити соусом “Дор-блю”. Подати з запеченими томатами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!