Кесаділья СО СВИНИНОЮ

Кесаділья СО СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • 8 пшеничних тортилий
  • 300-400 г смаженої свинини
  • 2 ст. л. апельсинового соусу
  • 200 г м'якого козячого сиру
  • 1 велика цибулина
  • 1 качан листового салату
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 Кесаділья СО СВИНИНОЮ

Лук очистити і подрібнити. Салат розібрати на листя, вимити, обсушити і нарізати соломкою. Свинину нарізати невеликими шматочками і змішати з цибулею, салатом і соусом. Крок 2

Кесаділья СО СВИНИНОЮ

Тортилії промазати з одного боку козячим сиром. Розкласти на них приготовлену начинку і скласти кожен коржик навпіл. Крок 3

Кесаділья СО СВИНИНОЮ

Обсмажити коржі на решітці гриля, по 1 хв. з кожного боку. Господині на замітку

Такі кесадільяс ви можете приготувати з шматочків будь-якого смаженого м'яса, будь то відбивні, шашлики, свинячі або баранячі реберця, курячі крильця і ​​гомілки. Якщо ви не приготували для цих страв якогось спеціального соусу, можна використовувати куплені в магазині, хоча б той же кетчуп.

0/5 (0 Reviews)