Олена Мотова, лікар-педіатр і викладач кулінарної школи & laquo; Гастроном & raquo ;, рекомендує це блюдо для сімейної вечері.
Інгредієнти
- 250-300 г пасти тальятелле
- 300 г свіжих лисичок
- 100 мл вершків (жирність 20%)
- 1 невелика цибулина
- 1 зубчик часнику
- 1 невеликий пучок петрушки
- 2 ст. л. оливкового масла
- 1 ст. л. вершкового масла
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 70 г варено-копченої грудинки
Покроковий рецепт приготування
Лисички добре промити під проточною водою і замочити в каструлі, щоб позбутися від піску. Цибулю і часник дрібно порізати, обсмажити в суміші вершкового і 1 ст. л. оливкового масла до прозорості. Додати нарізану грудинку, обсмажувати на низькому вогні 3-4 хвилини.
Тальятелле відварити в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Готову пасту відкинути на друшляк.
З лисичок злити воду, ще раз промити. Великі гриби порізати навпіл, дрібні залишити цілими. У сковороду до цибулі і грудинке додати лисички, обсмажити на низькому вогні 10-15 хвилин майже до готовності грибів. Приправити сіллю і перцем, додати вершки і готувати 2-3 хвилини, поки вершки трохи не випарується. Листя петрушки подрібнити, додати до грибів, перемішати і зняти з вогню.
Готові тальятелле заправити 1 ст. л. оливкового масла і акуратно перемішати з грибним соусом. Подавати негайно.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!