РУЛЕТИ З свинини З ЗЕЛЕННЮ

РУЛЕТИ З свинини З ЗЕЛЕННЮ

Інгредієнти

  • 800 г свинячої вирізки
  • 50 г оливок
  • 1 ст. л. каперсів
  • 2 ст. л. кедрових горіхів
  • 0,25 склянки свіжих хлібних крихт
  • 2 ст. л. тертого пармезану
  • 2 гілочки чебрецю
  • 2 ст. л. рослинного масла
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p> РУЛЕТИ З свинини З ЗЕЛЕННЮ

Чебрець дрібно нарізати. Оливки, каперси і кедрові горішки порубати в однорідну масу. Крок 2

РУЛЕТИ З свинини З ЗЕЛЕННЮ

Додати хлібні крихти, пармезан, чебрець і 1 ст. л. масла. Перемішати. Крок 3

РУЛЕТИ З свинини З ЗЕЛЕННЮ

Свинину розрізати на 4 шматки, накрити плівкою і відбити в тонкий пласт. Розкласти на шматки начинку і згорнути м'ясо рулетиками. Закріпити краю зубочистками. Посолити, поперчити. Розігріти масло і обсмажити в ньому рулети, по 3 хв. з кожного боку. Накрити кришкою і готувати на невеликому вогні 8-10 хв. Подавати зі смаженими помідорами.

0/5 (0 Reviews)