Запечена свиняча нога

Запечена свиняча нога

Інгредієнти

  • свинячий окіст зі шкірою -3 кг
  • білий винний оцет – 200 мл
  • сіль – 2 ч. л.
  • картопля великий – 4 шт.
  • борошно – 1 ст. л.
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • червоне сухе вино – 400 мл

Покроковий рецепт приготування

крок 1

Запечена свиняча нога

Напередодні помістити окіст у велику миску шкірою вгору, обдати окропом. Відразу злити воду, залишити м'ясо на 10 хв. Змішати оцет, масло і сіль. Облити окіст і добре втерти рідина в поверхню. Чи не накриваючи, поставити в холодильник на ніч. На наступний день надати окосту форму ноги і перев'язати тонкою мотузкою. Крок 2

Картопля очистити, розрізати кожну вздовж навпіл і помістити на піддон. Покласти на картоплю м'ясо, влити 1 стакан води. Накрити піддон фольгою, щільно подоткнув краю, і поставити в розігріту до 150 ° С духовку на 3 год. Збільшити температуру до 200 ° С, зняти фольгу і готувати ще 1 ч. Вийняти з духовки, накрити фольгою і дати постояти, 30 хв. Крок 3

Запечена свиняча нога

Злити з піддону більшу частину виділився жиру. Додати борошно і вино. Поставити на сильний вогонь і готувати, зіскрібаючи лопаткою сік, 10 хв. Подати свинину з підливою.

0/5 (0 Reviews)