КОМПЛІМЕНТ ШЕФ-ПОВАРА з моцарелли з прошутто І ПЕСТО

Інгредієнти

  • 125 г маленьких кульок моцарелли
  • 70 г тонконарезанной прошутто
  • гілочка базиліку для прикраси
  • 1 ч. л. кедрових горішків для прикраси
  • велика жменю листя базиліка
  • 2 ст. л. тертого пармезану
  • 3 ст. л. оливкового масла
  • 1/2 зубчики часнику
  • 1 ст. л. кедрових горішків
  • щіпка солі

Покроковий рецепт приготування

1.Для песто : перемішайте всі інгредієнти в блендері до отримання однорідної пасти. 2. Чергуйте скибочку прошутто з 3 кульками моцарелли на дерев'яній шпазі, щоб прошутто нагадував хвилю. Таким чином нанизати все скибочки прошутто і кульки моцарели. 3.Подавайте отримані компліменти з соусом песто, прикрасивши листочками базиліку і кедровими горішками. Коментар шеф-кухаря: Цей красивий і смачний комплімент стане підтвердженням того, що Ви дійсно пройшли курси шеф-кухарів в школі Le Cordon Bleu (Париж):)

5/5 (1 Review)