Інгредієнти
- 125 г маленьких кульок моцарелли
- 70 г тонконарезанной прошутто
- гілочка базиліку для прикраси
- 1 ч. л. кедрових горішків для прикраси
- велика жменю листя базиліка
- 2 ст. л. тертого пармезану
- 3 ст. л. оливкового масла
- 1/2 зубчики часнику
- 1 ст. л. кедрових горішків
- щіпка солі
Покроковий рецепт приготування
1.Для песто : перемішайте всі інгредієнти в блендері до отримання однорідної пасти. 2. Чергуйте скибочку прошутто з 3 кульками моцарелли на дерев'яній шпазі, щоб прошутто нагадував хвилю. Таким чином нанизати все скибочки прошутто і кульки моцарели. 3.Подавайте отримані компліменти з соусом песто, прикрасивши листочками базиліку і кедровими горішками. Коментар шеф-кухаря: Цей красивий і смачний комплімент стане підтвердженням того, що Ви дійсно пройшли курси шеф-кухарів в школі Le Cordon Bleu (Париж):)
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!