Інгредієнти
Для начинки:
- 1 невеликий цукіні
- 80 г шинки
- 80 г волоських горіхів
- 2 цибулини шалот
- 75 г тертого твердого або напівтвердого сиру
- 50 мл вершків
- 1 ч. л. рослинного масла
- сіль, перець
Для тіста:
- 1 склянка борошна
- 1 яйце
- щіпка солі
- 1 ч. л. оливкового масла
- 0,5 склянки води
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Просіяти борошно з сіллю в чашу комбайна, додати яйце, оливкове масло і воду. Вимісити гладке однорідне тісто. Перекласти в миску, накрити і залишити на 1 ч. Крок 2
Цукіні вимити і нарізати тонкими поздовжніми пластинами. Крок 3
Опустити їх на 1 хв. в киплячу воду, відкинути на друшляк і обдати крижаною водою. Обсушити. Крок 4
Лук очистити, одну цибулину розрізати на 4 частини і помістити разом з горіхами в каструлю з киплячою водою, варити 15 хв. Відкинути на дрібне сито. Пропустити горіхи з цибулею і шинку через м'ясорубку. Приправити сіллю і перцем. Розкачати тісто в дуже тонкий пласт. Викласти на нього цукіні, як показано на фото. На них укласти валиком горіхову суміш. Згорнути трубочкою. Крок 5
Одержаний рулет розрізати на шматочки довжиною 4 см. Помістити їх вертикально, притиснувши один до одного, в форму для випічки. Крок 6
Що залишився лук подрібнити і обсмажити в розігрітій олії, 4 хв. Додати вершки і сир, перемішати і зняти з вогню. Полити соусом рулетики і поставити в розігріту до 190 ° С духовку на 20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!