Інгредієнти
- сосиски – 500 г
- бекон (нарізка) – 100 г
- розмарин – 12 гілочок
Для соусу:
- м'якоть томатна (поміто) – 1 стакан
- цибуля червоний – 1 шт.
- часник – 2 зубчики
- перець чилі червоний невеликий – 1 шт.
- цукор – 1,5 ст. л.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- оцет бальзамічний – 2 ст. л.
- сіль
- перець чорний мелений
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Напередодні приготувати соус. Цибулю і часник очистити, цибулю нарізати часточками, часник можна залишити цілком. Перчик вимити, розрізати навпіл і видалити насіння. Скласти всі овочі в миску, додати масло, оцет, цукор і сіль. Добре перемішати. Крок 2
Викласти овочі на застелений фольгою деко і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хв. Крок 3
Перекласти запечені овочі в блендер і подрібнити в однорідну масу. Перекласти соус в миску, додати томатну м'якоть і чорний перець. Якщо потрібно, трохи підсолити. Перелити в банку з добре закривається кришкою і поставити в холодильник. Соус можна приготувати за кілька днів і в більшій кількості. Зберігати в холодильнику. Крок 4
Кожну сосиску і стрічку бекону розрізати на 3 частини. Загорнути шматочки сосисок в бекон. Крок 5
Нанизати шматочки на гілочки розмарину. Щоб це було простіше зробити, невеликим ножем загострити кінчики гілок і зняти всі листочки, крім верхніх. Крок 6
Обсмажити сосиски на грилі, по 3 хв. з кожного боку. Подавати з соусом. Господині на замітку На пікніку підготовлені таким чином шматочки сосисок можна обсмажити і над багаттям. Але для цього треба використовувати не короткі гілочки розмарину, а тонкі шампури або довгі і тонкі гілочки дерев, зрізавши з них все сучки. Будинки це блюдо можна приготувати на сковороді-гриль або в духовці.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!