Ця гранд-котлета & nbsp; готується з чотирьох видів м'яса. А подати її можна в принципі з чим завгодно. Шеф-кухар ресторану & quot; Шинок & quot; Олена Нікіфорова для того, щоб підняти градус настрою, & nbsp; рекомендує відварну картоплю, аджику або будь-який інший гострий соус.
Інгредієнти
- цибуля ріпчаста -400 г
- шия свиняча -200 г
- стегно куряче – 200 г
- лопатка яловича – 200 г
- жиго баранчика – 200 г
- сухий часник – 10 г
- приправа для гриля – 10 г
- панірувальні сухарі – 100 г
- рослинне масло для смаження
- сіль, чорний перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Лук очистити, нарізати півкільцями, пасерувати. Крок 2 Чотири види м'яса і пасеровану цибулю пропустити через м'ясорубку. Крок 3 Додати сіль, перець, сухий часник, приправу для гриля. Вимішати і гарненько відбити фарш, сформувати котлети. Крок 4 Панірувати котлети в великих сухарях, потім обсмажити. Подавати котлети з відвареною картоплею і аджикою або будь-яким гострим соусом. До речі
Рецепт надано Оленою Никифорової, шеф-кухарем ресторану Шинок.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!