КОТЛЕТА «пастуших» ІЗ ЧОТИРЬОХ ВИДІВ М'ЯСА

Ця гранд-котлета & nbsp; готується з чотирьох видів м'яса. А подати її можна в принципі з чим завгодно. Шеф-кухар ресторану & quot; Шинок & quot; Олена Нікіфорова для того, щоб підняти градус настрою, & nbsp; рекомендує відварну картоплю, аджику або будь-який інший гострий соус.

 КОТЛЕТА & laquo; пастушої & raquo; ІЗ ЧОТИРЬОХ ВИДІВ М'ЯСА

Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста -400 г
  • шия свиняча -200 г
  • стегно куряче – 200 г
  • лопатка яловича – 200 г
  • жиго баранчика – 200 г
  • сухий часник – 10 г
  • приправа для гриля – 10 г
  • панірувальні сухарі – 100 г
  • рослинне масло для смаження
  • сіль, чорний перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Лук очистити, нарізати півкільцями, пасерувати. Крок 2 Чотири види м'яса і пасеровану цибулю пропустити через м'ясорубку. Крок 3 Додати сіль, перець, сухий часник, приправу для гриля. Вимішати і гарненько відбити фарш, сформувати котлети. Крок 4 Панірувати котлети в великих сухарях, потім обсмажити. Подавати котлети з відвареною картоплею і аджикою або будь-яким гострим соусом. До речі

Рецепт надано Оленою Никифорової, шеф-кухарем ресторану Шинок.

0/5 (0 Reviews)