ПЕЛЬМЕНИ З капустою і фарш

Пельмені з капустою і фаршем & mdash; непоганий компроміс & nbsp; для тих, хто віддає перевагу класичним рецепти, і для тих, хто готовий до цікавих кулінарним експериментам. Будуть задоволені всі, адже начинка в такому варіанті виходить дуже соковитою, розсипчастою і дивно смачною. Чи не хочете, щоб капуста була помітна? Будь ласка! Порубати її максимально дрібно або навіть пропустіть через м'ясорубку разом зі свининою. У всьому іншому пельмені з капустою і фаршем не викликають ніяких питань, а подавати страву можна з тими ж & laquo; добавками & raquo ;, що і звичайні: зі сметаною, оцтом або томатним соусом.
& nbsp;

ПЕЛЬМЕНИ З капустою і фарш

Інгредієнти

Для начинки:

  • білокачанна капуста – 200 г
  • сіль , чорний мелений перець
  • цибулина – 1 шт.
  • свиняче філе – 400 г
Для тіста:

  • сіль – 0,3 ч. Л.
  • яйце – 1 шт.
  • борошно – 1,3 склянки

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ПЕЛЬМЕНИ З капустою і фарш

Для тіста пельменів борошно просіяти у велику миску. Окремо змішати яйце, півсклянки холодної води і сіль. Отриману суміш поступово, розмішуючи, влити в борошно. Крок 2

ПЕЛЬМЕНИ З капустою і фарш

Вимісити гладке однорідне тісто для пельменів. Перекласти його в миску, верх затягнути плівкою і прибрати в прохолодне місце на 30-40 хвилин, щоб розвинулася клейковина, і тісто стало пластичним. Крок 3

ПЕЛЬМЕНИ З капустою і фарш

М'ясо для пельменів вимити, обсушити і крупно нарізати. Лук очистити, розрізати на четвертинки. Капусту нашаткувати. Пропустити свинину і цибулю через м'ясорубку, додати нашатковану капусту, приправити сіллю і перцем, влити 50 мл води. Ретельно вимісити фарш. Крок 4

ПЕЛЬМЕНИ З капустою і фарш

на присипаної борошном робочій поверхні розкачати тісто для пельменів в пласт товщиною 2 мм, розрізати на смужки шириною 5-6 см. Візуально розділити кожну смужку по всій довжині навпіл. На одну половину смужки викласти начинку, по 1 ст. л. з інтервалом 5-6 см. Змочити краю смужки водою і скласти її удвічі. Крок 5

ПЕЛЬМЕНИ З капустою і фарш

поки ви працюєте з однією частиною тіста, що залишилися смужки накрийте вологим рушником. За допомогою склянки чи спеціальної виїмки вирізати півкруги, як показано на зображенні. Вологими руками защипати краї. Продовжувати ліпити пельмені, поки не закінчаться тісто і начинка. Крок 6

ПЕЛЬМЕНИ З капустою і фарш

У каструлі закип'ятити велику кількість води, додати сіль, викладати пельмені і варити, поки не спливуть. Готові пельмені викласти шумівкою на блюдо. Подавати з маслом, сметаною або оцтом. Корисна порада

Для приготування начинки таких пельменів з фаршем краще використовувати капусту молоду: вона ніжніша, тому зробить начинку особливо соковитою і насиченою.

До речі

Щоб пельмені з капустою і фаршем краще зберігали форму в процесі варіння, після приготування відправте їх в морозильну камеру хоча б на кілька годин.
& nbsp;

0/5 (0 Reviews)